5 min read

Teasing

Erotische dominantie
Teasing

Soms heb ik van die dagen (en de laatste tijd steeds meer) dat mijn interesse naar erotische dominantie de overhand krijgt. Ik verlang er niet naar om de baas te zijn of dat ik mijn wil aan iemand moet opleggen. Ik ben niet die gespierde Dom die jou volledig domineert. Nee, het is meer een kwestie van in control zijn over jouw seksuele behoeften. Het jou laten denken dat je het ene krijgt, maar het jou toch niet geven. Althans, als je je goed gedraagt krijg je het misschien wel, maar wanneer ik het wil. Je zo gek maken van verlangen dat je nog maar één ding wil. Je gefrustreerd zien wanneer je het niet krijgt. Maar als je het eenmaal krijgt dan krijg je het en niet zo een beetje.

Je hebt geen idee wat je kan verwachten. Toch lig je daar geblinddoekt in je string op je buik. Je ligt languit met je armen naar boven die bij elkaar worden gehouden door een set handboeien. Een ontspannend muziekje op de achtergrond is het enige waar je je op kan focussen. Dan voel je mij op het bed klimmen en hoor je een klikkend geluid. Even later voel je 2 geoliede handen op je schouders en wrijf ik van je schouders naar je handen die samenkomen in de handboeien. Vervolgens begin ik je te masseren in je nek en langzaam verspreiden mijn handen over je rug. Je billen geef ik geen aandacht en van je bovenbenen naar je voeten masseer ik je langzaam. Na een tijdje je rug, benen en armen te hebben gemasseerd trek ik je string uit terwijl jij nog steeds op je buik ligt. Hierna masseer ik kort je billen en je bovenbenen waarbij ik een enkele keer iets uitschiet en waarbij je ‘per ongeluk’ een streel van mijn vingertoppen op je poesje voelt.

Ik vraag je om je om te draaien en dat doe je gewillig. Je armen strek je naar boven terwijl je handen nog steeds vastzitten. Dus je gaat er zomaar vanuit dat jij bepaalt dat ik je bovenlichaam ga masseren? Als straf leg ik je bh op je borsten en begin ik je te masseren. Je schouders, net boven je borsten en net onder je borsten. Ik streel je volledige bovenlichaam. Jammer dat die bh in de weg zit. Na een tijdje pak ik de bh en gooi het naast het bed neer. Met mijn vingertoppen streel ik over de zijkanten van je borsten terwijl ik je tepels ontwijk. Het strelen gaat over in rustig kneden en na enkele minuten streel ik je tepels. Hierna geef ik je wat kusjes in je nek, langzaam naar beneden tussen de borsten door en precies om je borsten heen. Na een tijdje begin ik je borsten te zoenen en voel je af en toen een warme tong. Na weer een aantal tergende minuten beland ik bij je tepels die ik eerst een paar keer zoen en vervolgens voel je mijn tong over je tepels glijden. Een seconde of 10, niet langer.

Dan hoor je nogmaals de fles massage-olie openen en voel je 2 geoliede handen op beide bovenbenen. Mijn handen bewegen van je bovenbenen naar je lies, waarbij je poesje uiteraard wordt overgeslagen. Tergend glij ik een aantal minuten net langs je poesje en beland ik bij je benen. Vanaf je voeten naar je lies, waarbij je bij elke beweging hoopt dat ik iets van je poesje aanraak, maar het blijft bij de binnenkant van je bovenbenen waarbij ik net afsla naar de bovenkant van je bovenbenen voordat mijn hand je poesje zou raken. Uiteindelijk plaats ik beide handen op je lies, daal ik wat af en streel ik heel zachtjes je schaamlippen. Mijn vingertoppen blijven alleen de schaamlippen aanraken. Dan stop ik ineens en begin ik zachtjes je tepels te likken. Met meer passie dan net en ook redelijk onverwachts. Terwijl ik dit aan het doen ben daalt mijn hand richting je poesje maar vind ik je dijen interessanter. Na een paar keer wrijf ik zachtjes en sensueel over je poesje.

Langzaam stop ik met je tepels te likken en daal ik af richting je poesje. Mijn warme adem voel je nu boven je poesje en heel langzaam begin ik de schaamlippen te zoenen en uiteindelijk te likken. Je verlangt nu nog maar één ding en dat is mijn tong in je poesje. Dan stop ik en voel je ineens mijn tong erin glijden. Eindelijk. Met je geboeide handen probeer je mijn hoofd verder je poesje in te douwen. Dan stop ik ineens. Je bent wel hardleers zeg. Snap je nou nog niet dat ik bepaal welk genot je op dat moment verdient? “Trek je string maar weer aan” zeg ik. Ik gooi hem op je buik en je beseft dat je je liet gaan. Met veel tegenzin en frustratie trek je je string weer aan. Je mag weer gaan liggen en ik kus je minutenlang rond je string. Mijn tong vindt weet je poesje nu goed te vinden, alleen jammer voor je dat dat lapje stof in de weg zit. Met lange sensuele tongbewegingen is het enige wat je voelt het lapje stof van je string tegen je poesje bewegen.

Ook ik kleed mij nu uit en ik vraag je om op je zij te gaan liggen en je iets naar beneden te verplaatsen. Mijn inmiddels stijve penis leg ik op het bed neer net voor je mond. Ik zeg je dat als je laat zien wat je kan je misschien wel krijgt wat je wil. Langzaam douw ik de bovenkant van mijn penis tegen je lippen en je begrijpt precies wat je moet doen. Voor een minuut of 5 neem je hem in je mond en lik en pijp je als nooit tevoren. Dan vind ik het genoeg en mag je weer op je rug gaan liggen. Ik lik je stijve tepels en uiteindelijk beland ik weer met mijn mond bij je poesje die ik 5 minuten lang alleen maar zachtjes zoen. Weer niet wat je wil. Hoe kan je zo enorm nat zijn met zo weinig stimulatie? Maar dan voel je ineens die tong naar binnen glijden, vanuit het niets. Eindelijk vindt mijn tong je clitoris en met sensuele ritmische bewegingen voel je een orgasme aankomen. Je begint te kreunen en intenser te hijgen. Maar dan verdwijnt die tong ineens en voel je niets meer. Je douwt nog je poesje omhoog in de hoop mijn tong te vinden, of iets, iets dat stimulans geeft want dit trek je niet. Er loopt al vocht langzaam uit je poesje. Lachend zie ik het hele tafereel voor mijn neus afspelen. Je bent enorm gefrustreerd en geil tegelijk. ‘Zal ik je slipje weer aandoen?’ vraag ik. ‘Neeee please’ kraam je uit. Ik zeg dat het enige wat ik wil is dat je je beheerst. Misschien moet ik de geilheid maar uit je slaan. Ik ga op het bed zitten met mijn benen languit en zeg dat je met je poesje op mijn bovenbenen moet komen liggen zodat je billen zich binnen mijn handbereik vinden. Ik geef je een aantal goede tikken op je billen terwijl ik met mijn andere hand wat in je tepels knijp. Je lijkt inmiddels wat rustiger geworden.

Je mag weer plaatsnemen op je rug. Omdat je je net rustig hebt weten te houden verlos ik je uit je lijden. Mijn tong verdwijnt meteen in je poesje en ik begin je ritmisch te likken. Al redelijk snel begin je te schokken en voel je een orgasme aankomen. Dit keer ben je zo ontzettend close en stop ik niet. Het orgasme komt uit je tenen en is ontzettend intens en duurt langer dan normaal. Schokkend kom je klaar en je klemt mijn hoofd tussen je benen omdat je grootste angst is dat je ineens die tong niet meer voelt. Ik vergeef het je dit keer. Eindelijk heb je gekregen wat je wilde. Frustratie heeft plaatsgemaakt voor intens genot.

Ik doe je handboeien en blinddoek af en uiteindelijk douchen we samen en drinken nog een drankje. Leuk je te hebben ontmoet ;)